Los angeles médecine du sport http://pharmaciefr.org/viagraenligne/ liste de tests de drogues 10 panneau

Thema's

Zoals U in ons programma kan zien, werken wij niet enkel met omnisportkampen, maar ook met andere thema's. Om U hiervan een beter beeld te geven, geven wij hieronder een korte uitleg per thema.

 

Sport je rot week / mega sport challenge

Onze jongste sporters dompelen we onder in een sport-je-rot kamp. Elke dag stellen we een mooi parcours op, met als thema's onder andere: klimmen en klauteren, slingeren, rollen, springen,... Een leuke uitdaging is verzekerd.
Voor onze "wat oudere sporters", werken we een mega sport challenge uit. Elke dag komen hier verschillende sporten en spelen aan bod, waarmee je met een uitgewerkt puntensysteem kan strijden om onze SPORTRAKKER-trofee. Wie durft de uitdaging aan te gaan?

 

Omni / balsportkamp

Zoals de naam van het sportkamp al doet vermoeden, is de rode draad doorheen dit kamp de bal. Verschillende gekende balspelen en sporten zoals voetbal, trefbal en basketbal komen aan bod. Ze worden afgewisseld met minder bekende varianten, zoals bijvoorbeeld kinbal. Voor onze jongste deelnemers werken we voornamelijk rond balvaardigheid: rollen, werpen, vangen, botsen,... De balsporten en spelen worden regelmatig afgewisseld met andere sporten en spelen.

 

Omni / sport -en gezelschapsspelenkamp

Tijdens dit kamp werken we verschillende gezelschapsspelen uit in sportvorm. Cluedo, Scrabble, Bingo,... noem maar op. Maar ook minder bekende gezelschapsspelen, zoals bijvoorbeeld Muizenval, nemen we onder de loep.
Daarnaast komen er nog verschillende andere sporten en spelen aan bod. Een leuk afwisselend kamp, voor groot en klein.

 

Omnisportkamp

Hou je van een afwisselend sportkamp, waar verschillende gekende sporten en spelen afgewisseld worden met minder gekende? Dan is dit kamp iets voor jou! We dompelen je onder in balspelen, tikspelen, zoekspelen en doen je klimmen en klauteren.
We werken uiteraard op niveau van de deelnemers.

 

Sport -en spelkamp

Tijdens dit sport -en spelkamp, zullen we elke dag rond een ander thema werken. Vb Speurneuzendag, springdag,... De naam van de dag, verraad al deels welke sporten en spelen aan bod zullen komen. Een leuke afwisselende week staat voorop, met heel wat sport en spelplezier.

 

Voetbalkamp

Tijdens deze kampen draait natuurlijk alles rond voetbal. 3 van de 4 blokjes in onze dagindeling wordt er gewerkt rond voetbal (penalty's, training,...). Het 4de blokje staat in het teken van omnisport.

Indien U toch nog vragen heeft bij één van onze kampen, twijfel dan niet om ons te contacteren.